Drukwerk

Drukwerk

Reclame Kanjers heeft alle kennis en producten in huis om u te voorzien van het juiste adres.

Drukwerk is nog steeds booming!

Ook in deze snelle digitale tijd is gedrukte media niet weg te denken. De laatste jaren is groot formaat print hieraan zelfs toegevoegd en toegankelijker dan ooit geworden, ook voor kleine bedrijven. Design, content en product moeten in lijn zijn met uw huisstijl, of het nu om een eenvoudig visitekaartje gaat of complete beursstand.

Drukwerk

Denk hierbij aan visitekaartjes, brochures, flyers, posters en nog veel meer. Wij hebben alle kennis en capaciteit in huis om u te voorzien van het mooiste drukwerk tegen de beste prijs. U kunt bij ons uw eigen bestanden aanleveren of wij kunnen uw bestanden ontwerpen, geheel aansluitend op uw huisstijl. Wij heten tenslotte niet voor niks Reclame Kanjers.

Print

Groot formaat printing, spandoeken in buizenframes of zelfs full colour muurstickers. Wij houden niet van kale ruimtes en verouderde gevels, wel van mooie grote prints die uw bedrijf of stand verfraaien.

Neem contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden.

Met spoed drukwerk nodig?

Wij zijn gespecialiseerd in spoed drukwerk. Oftewel vandaag bestellen en morgen in huis. Vandaag bestellen en vandaag nog in uw bezit? Ook dat is mogelijk. Van visitekaartjes tot complete boeken, alles is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden of kijk op onze pagina spoed drukwerk.

Een greep uit onze klanten

Heb je vragen of wil je een afspraak?

Bel 010-22 90 900 of mail naar
info@reclamekanjers.nl

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR DRUKWERK

Wilt u liever een keer langskomen op onze locatie in Rotterdam?
Bel of mail gerust voor een afspraak.